Kauneushoitola Orkidéa

Palvelut

Tarjoamme Espoonlahdessa kasvohoitoja, mikroneulausta, sokerointia, IPL-pysyvää karvanpoistoa, ripsien kestotaivutusta, eyeliner- kestopigmentointia, jalkahoitoa, rakennekynsiä ja geelilakkauksia, kivenheiton päässä metroasemalta. Tervetuloa!

Henkilökunta

Employee picture

Jasmina N.

Kynsiteknikko Jasminan vahvuus on tyylikkäiden, kestävien rakennekynsien ja geelilakkausten loihtiminen nopeasti, mutta huolellisesti ja laadukkaasti. Hänellä on jo 14 vuotta takana kynsialalla ja kokemusta eri tekniikoista ja kynsimateriaaleista. Rakennekynsiin vaihtoehtoina ovat akryyli tai polyakryyli. Hän on myös kouluttautunut alan kursseilla säännöllisesti. Erityisesti Jasminan mieleen ovat pienet koristemaalaukset. Tyyliltään hän tekee arjessa hyvin kestäviä, käytännöllisiä ja kauniita kynsiä. Jasmina kävi hiljattain myös Alexandria Professional-sokerointikoulutuksen ja tarjoaa hellävaraista karvanpoistoa sokerilla. Kuvia kädenjäljestä kynsissä ja lisätietoa sokeroinnista näet Instagramissa @beautyjourney.jasmina

Employee picture

Lenita L.

Liikkeen omistajalla, SKY-kosmetologi Lenitalla on jo yli 20 vuoden kokemus alalta. Lenitan intohimo on tavoitteellinen ihonhoito ja hoitolassa käytettävä medikaalinen neurokosmetiikkasarja Arkana on siihen loistava työkumppani. Lenitalta luonnistuu myös hemmottelevat kasvohoidot ihanalla pitkällä kasvo-decolté hieronnalla, IPL-pysyvä karvanpoisto, ripsien kestotaivutus, jalkahoidot ja silmänrajaus kestopigmentointi. Lenita paikalla ajanvarauksesta ma-to. Lenita betjänar även på svenska.

Lahjakortit

Hemmottele ystävää!

Ajanvaraus

TARJOUS! Nyt ensimmäisestä sokerointikäynnistäsi -15%. Huom! Kaikki kesä-heinäkuussa kasvohoidossa käyvät osallistuvat tuotepaketin arvontaan (arvo 130 €)!

Yhteystiedot

Kauneushoitola Orkidéa Ulappakatu 1 G LT 19 02320 Espoo Lenitan tavoitat numerosta 040 501 8602 ja Jasminan 045 863 0733. kauneushoitola@orkidea.info Olemme auki ajanvarauksen mukaan.

Sijainti

 Kauneushoitola Orkidéa

 +358405018602

 Ulappakatu 1 G LT 19 02320 Espoo

 kauneushoitola@orkidea.info

Hinnasto

Kasvohoidoissa käytämme medikaalista neurokosmetiikkasarjaa, Arkanaa. Arkanan tulokselliset hoidot ja tehokkaat kotihoitotuotteet auttavat haasteellisenkin ihon hoidossa. Toisena sarjana käytössä on luonnon raaka-aineisiin pohjautuva Bielenda Professional.

KasvohoidotHinta alk.
Kasvohoito
Valitse tämä jos et ole varma minkälainen hoito sopisi sinulle, niin suunnitellaan sinulle paras vaihtoehto. HUOM!Hinta alkaen.
75,00 €
Nuorisokasvohoito
sis. Alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä ja/tai manuaalisesti, naamion ja loppuvoiteen. 10-20 v. Hoitoon voi lisähinnasta yhdistää kasvo-decolté hieronnan.
68,00 €
Arkana A-QS Hacker-hoito
Tasapainottaa ihon mikrobiomia, mikä auttaa hoitamaan aknea ja vähentämään ihon tukkeutumista. Sopii sekä nuoruus- että aikuisiän akneen. Vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää yli 50 % ja vähentää rasvoittumista jopa 62 %. Sis. alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, happokuorinta, mikrobiomia tasapainottava naamio, seerumi ja voide. Hoitoon voi yhdistää lisähinnalla mikroneulauksen ja/tai kasvo-decolté hieronnan. Huom. Katso myös sarjahoidot.
78,00 €
Arkana- Eye Complex Care silmänympäryshoito
Silmänympäryshoito taistelee kaikkia silmänympärysihon ongelmia vastaan. Silmänympärys juonteisiin, syventyneeseen kyyneluraan, tummiin silmänalusiin ja laajentuneisiin hiusverisuoniin, ohuelle ja veltostuneelle iholle sekä roikkuville luomille. Sis. alkupuhdistuksen, ainutlaatuisen silmänympärys kuorinnan, silmänympärysnaamion, elixiirin ja silmänympärysvoiteen. Hoitoon voi lisähinnasta yhdistää kasvo-decolté hieronnan. Huom. Katso myös sarjahoidot
59,00 €
Arkana Neuro Sensi - rauhoittava hoito
Herkälle, helposti reagoivalle, punoittavalle, ärtyneelle tai couperosaiholle. Sopii myös ruusufinnin hoitoon. P5-peptidin neurosensorinen vaikutus supistaa laajentuneita hiusverisuonia jopa 12% ja lievittää ihon tuntoaistimuksia. Suositellaan myös esteettisten hoitojen jälkeen. Sis.alkupuhdistus, laktobionihappokuorinta, rauhoittavan seerumin ultraääni/manuaalinen imeytys, iholle jätettävä rauhoittava naamio. Hoitoon voi lisähinnasta yhdistää kasvo-decolté hieronnan. Huom.Katso myös sarjahoidot
75,00 €
Arkana C-Fusion Glow - Dermokosmeettinen heleyttävä hoito
Kirkastava ja heleyttävä. Suositellaan erityisesti kuivalle tai samealle iholle, auringon vaurioittamalle iholle, stressantuneelle iholle tai punoittavalle iholle. Korkea pitoisuus kolmea eri C-vitamiinin muotoa kirkastaa ihoa välittömästi - ilman ihoärsytystä. Sis. alkupuhdistus, kuoriva naamio, tehoampulli, merilevänaamio, Glow Booster jätettävän heleyttävän voidenaamion. Hoitoon voi yhdistää lisähinnasta mikroneulaukseen ja/tai kasvo-decolté hieronnan.
85,00 €
Arkana Unitone Neuro-kasvohoito
Tulevaisuuden kasvohoito pigmenttimuutoksiin. Vaalentaa ja ehkäisee pigmenttimuutoksia. Hoito on kehitetty taistelemaan auringon aiheuttamia, tulehduksen jälkeisiä, hormonaalisia ja verisuoniperäisiä pigmenttiläiskiä vastaan. Sis. alkupuhdistus, kuorivan naamion, happokuorinnan, Unitone seerumin imeytys ja iholle jätettävän voidenaamion. Hoitoon voi lisähinnasta yhdistää mikroneulauksen tai IPL hoidon sekä kasvo-decolté hieronnan.
82,00 €
Arkana-Full Spectrum kasvohoito
Kokonaisvaltainen korjaava ja antioksidanttinen hoito, joka taistelee aurigon, saasteiden, glykaation älylaitteiden sinisen valon vanhentavia vaikutuksia vastaan. Stimuloi D-vitamiini tuotantoa ihossa. Suojaa ja korjaa ihon DNA:ta. Sopii kaikille ihotyypeille luomaan suojaavan barriäärin. Sis. alkupuhdistus, kuorivan naamion, vitamin shot ampullin imeyttämisen ultralla, kangasnaamion, ja loppuvoiteen. Hoitoon voi lisähinnalla lisätä mikroneulauksen ja/tai kasvo-decolté hieronnan.
82,00 €
Arkana - Neuro GABA kohottava ja silottava hoito
Täydellinen tuhkimohoito ennen juhlia. GABA eli gamma-aminovoihappo "rentouttaa" ilmejuonteita ja kohottaa kasvoja välittömästi. Maitohappo kosteuttaa ja silottaa ihoa. Hyaluronihappo täyttää juonteita. Sis. alkupuhdistuksen, kohottavan naamion, happokuorinnan, seerumin ja loppuvoiteen kasvoille, kaulalle ja dekolte´lle. Naamion aikana hierotaan kädet, niska ja hartiat. Huom. Katso myös sarjahoidot.
129,00 €
Arkana PRP-hoito (plasma-/vampyyrihoito)
Kosmetologinen vaihtoehto plasma-/vampyyrihoidolle. Tarjoaa nopeaa ja kokonaisvaltaista uudistusta iholle jossa eriasteisia ikääntymisen merkkejä. Hoidon teho perustuu Nobel-palkittuun W3-peptidiin ja trendikkääseen GHK-CU-kuparipeptidiin. Sis. alkupuhdistus, kuorivan naamion, PRP-seerumin imeytyksen, PRP-naamion ja loppuvoiteet. Hoitoon voi lisähinnasta yhdistää microneulauksen ja/tai kasvo-decolté hieronnan.
90,00 €
Arkana Reti Fusion Vecti+ kasvohoito
Retinolihoito ilman voimakasta ihon kuoriutumista. Silottaa juonteita ja tasoittaa pigmenttimuutoksia. Hoito perustuu uuteen tapaan hyödyntää retinolia. Tuotteissa käytetään Vecticell-kuljittimiin kapseloitua retinolia ja A-, E- ja C-vitamiineja yhdistettynä ferulahappoon. Nanokokoiset kapseloidut ainesosat vapautuvat iholle vähitellen, jolloin niiden imeytyvyys paranee jopa 89%. Sis. alkupuhdistus, kuorivan naamion, seerumin, aktivoivan hieronnan voidenaamiolla, merilevänaamion ja voiteen.
99,00 €
Bielenda Professional Ihonpuhdistus/ Peruskasvohoito
Alkupuhdistus, kuorinta/kevyt happokuorinta, mekaaninen tai/ja ultraäänipuhdistus/ ultraääni imeytys, naamio ja loppuvoide. Hoitoon voi lisähinnasta yhdistää kasvo-decolté hieronnan.
78,00 €
HAJUSTEETON! Bielenda Professional- Barrier Skin Therapy kasvohoito 1.
Korjaava ja rauhoittava hoito kuivalle, hilseilevälle, atoopiselle, stressaantuneelle, ärtyneelle, yliherkälle iholle joka kaipaa ravitsemusta ja uudistumista. Myös syöpähoidoista herkistyneelle iholle. Sis. alkupuhdistus, ultraääni kuorinta, korjaava ja rauhoittava naamio vahvistavalla boosterilla, kasvohieronta, seerumi, kasvo- ja silmänympärysvoide. Hoitotuotteet ovat hajusteettomia, mutta hierontaöljy sisältää luonnollisia tuoksuaineita.
85,00 €
HAJUSTEETON! Bielenda Professional- Barrier Skin Therapy kasvohoito 2.
Entsymaattinen anti-ageing hoito aikuiselle, herkälle iholle joka kaipaa kiinteytystä, silotusta, kirkastusta ja rauhoitusta. Myös ruusufinnistä tai aknesta kärsivälle iholle. Sis. alkupuhdistus, biostimuloiva entsymaattinen naamio, korjaava ja rauhoittava naamio vahvistavalla boosterilla, kasvohieronta kiinteyttävällä öljyllä, seerumi, kasvo- ja silmänympärysvoide. Hoitotuotteet ovat hajusteettomia, mutta hierontaöljy sisältää luonnollisia tuoksuaineita.
85,00 €
Bielenda Professional-Mikroneulaus
Kosteuttava hyaluronihappo tai kiinteyttävä kupari-tripeptidi mikroneulaus. Mikroneulausta ei suositella kesällä. Sis. alkupuhdistus, happokuorinta, iholle sopivan seerumin mikroneulauksen, rauhoittavan merilevänaamion ja loppuvoiteen. Hoitoon voi lisähinnasta yhdistää kasvo-decolté hieronnan.
135,00 €
Kasvojen sarjahoidotHinta alk.
Arkana- Neuro GABA 5 kerran sarjahoito
Hoito tehdään 10-14 päivän välein
516,00 €
Arkana- Eye Complex Care silmänympäryshoito 5 kerran sarjahoito
Hoidot tehdään 7-14 päivän välein
236,00 €
Arkana-Neuro Sensi 5 kerran sarjahoito
Hoidot tehdään 7-10 päivän välein.
300,00 €
Arkana A-QS Hacker 5 kerran sarjahoito
Hoidot tehdään 10-14 päivän välein.
312,00 €
SokerointiHinta alk.
Kainaloiden sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
23,00 €
Käsivarsien sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
37,00 €
Säärien sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
43,00 €
Reisien sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
43,00 €
Sokerointipaketti: sääret+kainalot
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
60,00 €
Sokerointipaketti: sääret + reidet
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
80,00 €
Koko kasvojen sokerointi
Ei sis. kulmien muotoilua. Huom! Jos kasvojasi ei ole ennen sokeroitu, tulee tehdä pieni koealue ennen koko sokerointia.
25,00 €
Ylähuulen ja/tai leuan sokerointi
Hinta alkaen
15,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
IPL kasvot pysyvä karvanpoisto
Esim. ylähuuli ja leuka. Tehdään 5-6 vkon välein.
49,00 €
IPL laaja kasvot/kaula/niska- pysyvä karvanpoisto
Laajempi kasvojen alue, tai niska, tai kaula. Tehdään 5-6 vkon välein. Varaa konsultaatio käynti ennen ensimmäistä kertaa "Muut hyvinvointipalvelut "osiosta.
69,00 €
IPL kainalot pysyvä karvanpoisto
Tehdään 5-6 vkon välein. Varaa konsultaatio käynti ennen ensimmäistä kertaa "Muut hyvinvointipalvelut "osiosta.
99,00 €
IPL bikinilinja pysyvä karvanpoisto
Tehdään 5-6 vkon välein. Varaa konsultaatio käynti ennen ensimmäistä kertaa "Muut hyvinvointipalvelut "osiosta.
99,00 €
IPL laaja bikinilinja pysyvä karvanpoisto
Tehdään 5-6 vkon välein. Varaa konsultaatio käynti ennen ensimmäistä kertaa "Muut hyvinvointipalvelut "osiosta.
129,00 €
IPL käsivarret -pysyvä karvanpoisto
Tehdään 8-10 vkon välein. Varaa konsultaatio käynti ennen ensimmäistä kertaa "Muut hyvinvointipalvelut "osiosta.
159,00 €
IPL olkavarret-pysyvä karvanpoisto
Tehdään 8-10 vkon välein. Varaa konsultaatio käynti ennen ensimmäistä kertaa.
109,00 €
IPL olkavarret ja hartiat-pysyvä karvanpoisto
Tehdään 8-10 vkon välein. Varaa konsultaatio käynti ennen ensimmäistä kertaa.
159,00 €
IPL kyynärvarsi-pysyvä karvanpoisto
Tehdään 8-10 vkon välein. Varaa konsultaatio käynti ennen ensimmäistä kertaa "Muut hyvinvointipalvelut "osiosta.
109,00 €
IPL sääret-pysyvä karvanpoisto
Tehdään 8-10 vkon välein. Varaa konsultaatio käynti ennen ensimmäistä kertaa "Muut hyvinvointipalvelut "osiosta.
169,00 €
IPL reidet- pysyvä karvanpoisto
Tehdään 8-10 vkon välein. Varaa konsultaatio käynti ennen ensimmäistä kertaa "Muut hyvinvointipalvelut "osiosta.
179,00 €
IPL vatsa TAI rintakehä-pysyvä karvanpoisto
Tehdään 8-10 vkon välein. Varaa konsultaatio käynti ennen ensimmäistä kertaa "Muut hyvinvointipalvelut "osiosta.
159,00 €
IPL Koko selkä/ rintakehä ja vatsa
199,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien kestotaivutus ja värjäys K16
82,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu vahalla K16
Ajanvaraus vain puhelimitse kyseiseen toimenpiteeseen.
37,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu vahalla K16
Ajanvaraus vain puhelimitse kyseiseen toimenpiteeseen.
25,00 €
Ripsien värjäys K16
Ajanvaraus vain puhelimitse kyseiseen toimenpiteeseen.
25,00 €
Kulmien muotoilu vahalla
Ajanvaraus vain puhelimitse kyseiseen toimenpiteeseen.
19,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Uudet rakennekynnet ranskalainen (sis. muottipidennys)
Laadukkaat ja kestävät rakennekynnet arkeen ja juhlaan akryylillä tai polygeelillä.muottipidennyksellä.
105,00 €
Uudet rakennekynnet värillinen (sis. muottipidennys)
Laadukkaat ja kestävät rakennekynnet arkeen ja juhlaan akryylillä tai polygeelillä.muottipidennettynä, värillinen.
100,00 €
Uudet rakennekynnet naturel (sis.pidennys)
Laadukkaat ja kestävät rakennekynnet arkeen ja juhlaan. Luonnollisen värisellä tai värittömällä akryylillä tai polygeelillä. Muottipidennys.
90,00 €
Rakennekynsien huolto värillinen
Laadukkaat ja kestävät rakennekynnet arkeen ja juhlaan akryylillä tai polygeelillä. Huolto, värilliset.
80,00 €
Rakennekynsien huolto ranskalainen
Laadukkaat ja kestävät rakennekynnet arkeen ja juhlaan akryylillä tai polygeelillä. Huolto, ranskalainen.
85,00 €
Rakennekynsien huolto naturel
Laadukkaat ja kestävät rakennekynnet arkeen ja juhlaan akryylillä tai polygeelillä. Huolto, väritön.
70,00 €
Luonnonkynnen vahvistus värillinen
Vahvistus omalle kynnelle akryylillä tai polygeelillä. Ei sisällä pidennyksiä.
80,00 €
Luonnonkynnen vahvistus ranskalainen
Vahvistus oman kynnen päälle akryylillä tai polygeelillä. Ei sisällä pidennyksiä.
85,00 €
Luonnonkynnen vahvistus naturel
Vahvistus oman kynnen päälle akryylillä tai polygeelillä. Ei sisällä pidennyksiä.
70,00 €
Uusi geelilakkaus värillinen
Geelilakkaus sormiin yhdellä värillä, ei sis. vanhan värin poistoa. Hintaan kuuluu vahvistava ja kevyesti rakennetta antava pohjageelilakka. Kestävä ja kiiltävä lopputulos jopa 3 viikoksi.
52,00 €
Uusi ranskalainen geelilakkaus
Ei sis. vanhan värin poistoa. Hintaan kuuluu vahvistava ja kevyesti rakennetta antava pohjageelilakka. Kestävä ja kiiltävä lopputulos jopa 3 viikoksi.
57,00 €
Geelilakkauksen huolto värillinen
Geelilakkaus sormiin yhdellä värillä, sis. vanhan värin poiston. Hintaan kuuluu vahvistava ja kevyesti rakennetta antava pohjageelilakka. Kestävä ja kiiltävä lopputulos jopa 3 viikoksi.
57,00 €
Geelilakkauksen huolto ranskalainen
Sis. vanhan geelilakkauksen poiston. Hintaan kuuluu vahvistava ja kevyesti rakennetta antava pohjageelilakka. Kestävä ja kiiltävä lopputulos jopa 3 viikoksi.
62,00 €
Uusi varpaiden geelilakkaus värillinen
Geelilakkaus varpaisiin yhdellä värillä, ei sis. vanhan värin poistoa. Kestävä ja kiiltävä lopputulos.
52,00 €
Uusi varpaiden geelilakkaus ranskalainen
Geelilakkaus varpaisiin, ei sis. vanhan värin poistoa. Kestävä ja kiiltävä lopputulos.
57,00 €
Varpaiden geelilakkaus huolto värillinen
Geelilakkaus varpaisiin yhdellä värillä, sis. vanhan värin poiston. Kestävä ja kiiltävä lopputulos.
57,00 €
Varpaiden geelilakkaus huolto ranskalainen
Geelilakkaus varpaisiin , sis. vanhan lakkauksen poiston. Kestävä ja kiiltävä lopputulos.
62,00 €
Geelilakkauksen poisto
ei sis. uutta geelilakkausta
40,00 €
Rakennekynsien poisto
Akryyli-, geeli- tai polyakryylikynsien poisto. Sis. värittömän kynsienlakkauksen tavallisella kynsilakalla
60,00 €
KestopigmentointiHinta alk.
Silmänrajaus
Kestopigmentointi on tatuoinnin kaltainen tekniikka, mutta tulos ei ole ikuinen, vaan väri hiipuu pois vähitellen 2-6 vuodessa. Haluttu alue pigmentoidaan yleensa 2 kertaa 1-2 kk sisällä(sisältyy hintaan), jolla varmistetaan kestävä ja tasainen tulos. Alarajaus + 50 €
340,00 €
Silmänrajauksen vahvistus
Hinta alkaen 150 €
150,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Spa jalkahoito
sis. kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja hoito, sekä hieronta jalkanaamiolla.
82,00 €
Täydellinen jalkahoito lakkauksella
sis. kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja hoito, hieronta jalkanaamiolla ja kynsien lakkauksen Muista omat varvastossut/sandaalit mukaan niin lakka säilyy ehjänä.
89,00 €
Muut hyvinvointipalvelutHinta alk.
IPL-hoito pigmenttimuutoksiin/pinnallisiin verisuoniin
Pigmenttimuutosten/läiskien vaalennus valoimpulssilla. Tai pinnallisten verisuonien häivytykseen, myös vartalolla. Hinta 50-150€ riippuen alueen laajuudesta. Muista ensin varata konsultaatio käynti.
50,00 €
IPL konsultaatio
Ennen ensimmäistä valoimpulssihoitoa varataan aina konsultaatiokäynti. Sen aikana käydään läpi kontraindikaatiot, hoidon kulku ja tehdään testiväläytys. Itse hoito suoritetaan aikaisintaan 3 tunnin päästä, mutta yleensä eri päivänä. HINTA HYVITETÄÄN ENSIMMÄISELLÄ HOITOKÄYNNILLÄ.
25,00 €
Banner